Betaalbare planten voor huis en tuin

Varens

Ben je op zoek naar mooie varens voor in huis? Bij Tuinflora hebben we een uitgebreid assortiment aan varens. Bestel nu online en geniet van snelle levering en lage kosten!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren

Varens

Varens zijn prachtige groene planten die perfect passen in elk interieur. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en voegen een vleugje natuur toe aan je huis. Bij Tuinflora hebben we een breed scala aan varens waaruit je kunt kiezen.

Het assortiment varens

Ons assortiment varens omvat verschillende soorten, waaronder de bekende varen Pteridophyta. Deze varen heeft mooie groene bladeren die een rustige en ontspannen sfeer in huis creëren. Daarnaast hebben we ook andere soorten varens met diverse bladvormen en kleuren.

Verzorging van varens

Varens zijn relatief gemakkelijk te verzorgen. Ze gedijen goed op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Daarnaast hebben ze regelmatig water nodig, maar let op dat de grond niet te nat wordt. Een luchtvochtigheid van rond de 50% is ideaal voor varens. Je kunt de bladeren af en toe besproeien om de luchtvochtigheid te verhogen.

Bestel jouw varens bij Tuinflora

Wil je varens kopen voor jouw interieur? Bestel ze dan eenvoudig online bij Tuinflora. Wij bieden lage kosten en snelle levering direct van de kwekers. Daarnaast leveren wij al onze planten met groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde planten. Bekijk ons assortiment varens op Tuinflora.com en creëer een groene oase in huis!