Verzendkosten € 2,95

Levering binnen 2-3 werkdagen

Luchtzuiverende kamerplanten

Lees verder

Fris en gezond binnenklimaat

Sommige kamerplanten zijn niet alleen erg mooi maar ook nog eens nuttig. Want wist je dat enkele planten heel goed de lucht kunnen zuiveren. Ze zorgen naast een groene sfeer in huis ook nog eens voor een frissere zuurstof. Deze bijzondere luchtzuiverende kamerplanten zijn echte natuurlijke luchtverfrissers en ook ideaal als kantoorplant.

Soorten luchtzuiverende kamerplanten

De kamerplanten in deze categorie hebben een bewezen positief effect op de luchtkwaliteit van uw huiskamer. Ze filteren stofdeeltjes en een aantal gifitige stoffen uit de lucht. Het effect moet niet overdreven worden, maar alle hulp bij het verbeteren van het binnenklimaat is meegenomen, en verder zijn het gewoon mooie kamerplanten.

Maar welke planten zijn het beste voor een gezond leefklimaat in je huis? Want er zijn een aantal kamerplanten die in staat zijn de lucht binnen te zuiveren. De Chlorophytum, Calathea en de Spathiphyllum zijn planten die bekend staan om de luchtkwaliteit te verbeteren. Maar ook de Dracena, Ficus en Sanseveria sluiten daar goed bij aan. De planten zijn makkelijk te verzorgen en doen het goed in je kantoor, slaap- of woonkamer.

Grote kamerplanten online bestellen bij TuinFlora.com

Bij al onze luchtzuiverende kamerplanten krijg je standaard bloeigarantie, bent je niet tevreden dan krijg je nieuwe planten of je geld terug. Je kan dus zonder zorgen bestellen. Wij hebben de beste kwaliteit grote kamerplanten en bezorgen je planten binnen 24 uur (voor 15:00 besteld ma-vrij). Je kan je plant ook nog een extra verwennen met extra heerlijke plantvoeding.

Free newsletter Free newsletter

Ontvang gratis onze TuinBrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe planten, planten tips en tuininspiratie