Betaalbare planten voor huis en tuin

Phlox paniculata

Phlox paniculata kopen bij Tuinflora. Groot assortiment vaste planten voor de tuin. Snelle levering, lage kosten en groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren

Over Phlox paniculata

Phlox paniculata, ook bekend als vlambloem, is een mooie vaste plant die veel wordt gebruikt in tuinen. Met zijn prachtige bloemen in verschillende kleuren en geuren, is het een populaire keuze voor tuinliefhebbers.

Eigenschappen

Phlox paniculata staat bekend om zijn opvallende bloemtrossen en groene bladeren. Het is een winterharde plant die jaar na jaar terugkomt en weinig onderhoud vereist.

Verzorging

Deze vaste plant gedijt het beste in goed doorlatende grond en een zonnige tot halfschaduwrijke plek. Het is belangrijk om de plant regelmatig water te geven en hem te bemesten tijdens het groeiseizoen.

Assortiment

Bij Tuinflora bieden wij een breed assortiment Phlox paniculata aan in verschillende kleuren en variëteiten. Neem een kijkje in onze webshop voor ons volledige aanbod.

Groeigarantie

Wij bieden groeigarantie op al onze tuinplanten, inclusief Phlox paniculata. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat de planten gezond en in goede staat bij u worden afgeleverd.