Betaalbare planten voor huis en tuin

Impatiens - Vlijtige Liesjes

Impatiens - Vlijtige Liesjes zijn prachtige en veelzijdige tuinplanten. Bekijk ons ruime assortiment en creëer een kleurrijke tuin. Bestel nu bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren

Impatiens - Vlijtige Liesjes

Impatiens - Vlijtige Liesjes, ook wel bekend als Vlijtige Liesjes, zijn prachtige bloeiende planten die perfect zijn voor tuinen en borders. Deze planten staan bekend om hun weelderige groei en vrolijke bloemen in verschillende kleuren, zoals roze, rood, paars en wit.

Een veelzijdige tuinplant

Vlijtige Liesjes zijn heel veelzijdig en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden in de tuin. Ze kunnen worden geplant in bloembedden, borders, hangende manden en potten. Ze zijn ook een populaire keuze voor het opvullen van kale plekken in de tuin. De bloemen van de Vlijtige Liesjes trekken vlinders en bijen aan, waardoor ze ook een mooie toevoeging zijn aan een vlindertuin of bijentuin.

Makkelijk te verzorgen

Impatiens - Vlijtige Liesjes zijn zeer gemakkelijk te verzorgen en zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Ze gedijen goed in halfschaduw tot schaduwrijke omgevingen en hebben regelmatig water nodig. Het zijn sterke planten die goed bestand zijn tegen ziekten en plagen.

Lage kosten, snelle levering en groeigarantie

Bij Tuinflora bieden wij een ruim assortiment aan Impatiens - Vlijtige Liesjes van hoge kwaliteit. Wij leveren direct van de kwekers, waardoor wij lage kosten en snelle levering kunnen garanderen. Daarnaast bieden wij ook groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde en bloeiende planten. Bestel nu bij Tuinflora en geniet van een kleurrijke tuin vol prachtige Impatiens - Vlijtige Liesjes!