Betaalbare planten voor huis en tuin

Klimplanten

Klimplanten, ook wel bekend als klimmende struiken, zijn een mooie toevoeging aan elke tuin. Ontdek ons assortiment van hoogwaardige klimplanten bij Tuinflora.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 114

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 114

Van laag naar hoog sorteren

Klimmende Struiken

Klimmende struiken, ook wel bekend als klimplanten, zijn een geweldige manier om kleur en leven toe te voegen aan je tuin. Deze veelzijdige planten kunnen muren, hekken, pergola's en andere verticale structuren bedekken, waardoor een prachtig groen scherm ontstaat.

Hedera helix

Een populaire soort klimmende struiken is Hedera helix, ook wel bekend als de klimop. Deze plant heeft glanzend groene bladeren en groeit snel, waardoor het een ideale keuze is voor het bedekken van grote oppervlakken. Het kan ook worden gebruikt als bodembedekker.

Naast Hedera helix zijn er nog vele andere soorten klimplanten verkrijgbaar bij Tuinflora. Denk aan soorten zoals Campsis, Clematis, Lonicera en Wisteria. Elke soort heeft zijn eigen unieke kenmerken en bloeitijd, waardoor je tuin het hele jaar door kleur krijgt.

Bij Tuinflora bieden we een uitgebreid assortiment klimplanten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen aan. Onze planten worden direct geleverd vanuit de kwekerij, waardoor je verzekerd bent van verse en gezonde exemplaren. Daarnaast bieden we een groeigarantie, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je nieuwe klimplanten. Onze klimplanten zijn gemakkelijk te planten en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor zowel beginners als ervaren tuiniers.