Betaalbare planten voor huis en tuin

Campanula - Klokjesbloem

Koop diverse soorten Campanula (Klokjesbloem) bij Tuinflora. Snelle levering direct van de kweker. Lage kosten. Groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren

Campanula - Klokjesbloem

Campanula, ook wel bekend als de Klokjesbloem, is een prachtige vaste plant die bloeit met klokvormige bloemen. De plant behoort tot de familie Campanulaceae en is afkomstig uit Europa en Noord-Amerika.

Bloei en variëteiten

De Campanula is verkrijgbaar in verschillende variëteiten, zoals de Campanula portenschlagiana, Campanula lactiflora en Campanula poscharskyana. Elke variëteit heeft zijn eigen unieke kenmerken en bloeitijd.

Verzorging

Campanula is een sterke plant die weinig verzorging vereist. Plant de Klokjesbloem in goed doorlatende grond op een zonnige tot halfschaduwrijke plek. Geef regelmatig water en bemesting voor optimale groei en bloei.

Toepassingen

De Campanula is een veelzijdige plant die zowel in borders als in potten en hanging baskets kan worden gebruikt. Het is een populaire keuze voor tuinen en balkons vanwege de prachtige bloemen en het gemak in onderhoud.

Bestellen bij Tuinflora

Koop diverse soorten Campanula (Klokjesbloem) bij Tuinflora. Wij bieden een ruim assortiment van deze mooie vaste planten aan. Profiteer van onze lage kosten, snelle levering direct van de kweker en groeigarantie. Voeg wat kleur toe aan uw tuin met de Campanula - Klokjesbloem!