Betaalbare planten voor huis en tuin

Insectenhotels

Koop bijenhotels en andere insectenverblijven bij Tuinflora. Creëer een ideale omgeving voor insecten in je tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

Insectenhotels

Ben je op zoek naar een manier om insecten zoals bijen, vlinders en lieveheersbeestjes aan te trekken in je tuin? Dan zijn insectenhotels precies wat je nodig hebt. Bij Tuinflora hebben we een ruim assortiment aan bijenhotels en andere insectenverblijven, zodat je een ideale omgeving kunt creëren voor deze nuttige beestjes.

Bijenhotels

Een bijenhotel is een speciaal ontworpen verblijfplaats voor bijen. Het bestaat uit verschillende holle buisjes waar bijen hun eitjes in leggen. Deze buisjes bieden bescherming aan de bijeneitjes en zorgen ervoor dat de nieuwe bijen veilig kunnen ontwikkelen. Door een bijenhotel in je tuin te plaatsen, geef je bijen een plek om te nestelen en help je mee aan het behoud van deze belangrijke bestuivers.

Andere insectenverblijven

Niet alleen bijen hebben behoefte aan een geschikte verblijfplaats. Ook andere insecten zoals vlinders en lieveheersbeestjes spelen een belangrijke rol in de natuurlijke bestuiving en plaagbestrijding. Daarom bieden we bij Tuinflora ook diverse insectenverblijven aan voor deze insecten. Denk bijvoorbeeld aan vlinderkasten en lieveheersbeestjeshuizen.

Assortiment en lage prijzen

Bij Tuinflora hebben we een groot assortiment aan insectenhotels en andere insectenverblijven. Je vindt bij ons verschillende modellen, materialen en formaten, zodat er altijd een geschikte optie voor jouw tuin bij zit. En het beste van alles is dat onze insectenhotels en verblijven zeer betaalbaar zijn, zodat je voor een lage prijs kunt genieten van de voordelen die deze insecten bieden.