Betaalbare planten voor huis en tuin

Witte bessen

Witte bessen zijn heerlijke vruchten die gemakkelijk in uw tuin kunnen groeien. Bekijk ons uitgebreide assortiment witte bessen en bestel vandaag nog uw favoriete planten.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Witte bessen

Witte bessen zijn kleine, sappige vruchten afkomstig van de Ribes rubrum plant. Deze bessen hebben een verfrissende smaak en zijn rijk aan vitamine C. Ze kunnen vers gegeten worden of gebruikt worden in verschillende recepten, zoals jam, sap en gebak.

Witte vruchten

Witte vruchten kunnen een mooie toevoeging zijn aan uw tuin. Ze vormen prachtige witte trossen en geven uw tuin een frisse uitstraling. De witte bessen zijn ook geliefd bij vogels, dus het kan een genot zijn om ze te zien smullen in uw tuin.

Assortiment

Tuinflora biedt een breed assortiment aan witte bessen planten. U kunt kiezen uit verschillende variëteiten, zoals 'White Pearl' en 'Witte Hollander'. Deze planten groeien goed in de meeste tuinomstandigheden en kunnen gemakkelijk worden verzorgd. Met de juiste zorg kunt u binnen enkele jaren genieten van een overvloedige oogst van heerlijke witte bessen in uw eigen tuin.

Witte bessen kopen bij Tuinflora

Bij Tuinflora kunt u eenvoudig witte bessen kopen. Onze planten zijn van hoge kwaliteit en worden direct van de kweker geleverd. We bieden snelle levering en een groeigarantie, zodat u zeker weet dat uw planten gezond en sterk zullen zijn. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog uw favoriete witte bessen planten.

Witte bessen verzorgen

Het verzorgen van witte bessen is vrij eenvoudig. Zorg ervoor dat de plant voldoende water krijgt, vooral tijdens warme en droge periodes. Geef de plant regelmatig meststoffen om de groei te bevorderen en verwijder eventuele onkruid rondom de plant. Snoei de plant in het vroege voorjaar om een gezonde en compacte groei te bevorderen.

Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen witte bessen en geniet van de smaakvolle vruchten in uw eigen tuin!