Betaalbare planten voor huis en tuin

Calla Zantedeschia

Calla Zantedeschia bloembollen staan bekend om hun opvallende en elegante bloemen. Koop nu bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren

Calla Zantedeschia Bloembollen

Calla Zantedeschia bloembollen zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Ook wel bekend als Calla Lelies, zijn deze bloembollen geliefd om hun opvallende en elegante bloemen. Ze behoren tot de Zantedeschia-familie en komen oorspronkelijk uit Zuid-Afrika.

De bloemen van Calla Zantedeschia bloembollen zijn trechtervormig met heldere kleuren, zoals wit, geel, roze, oranje en rood. Ze bloeien in de zomer en voegen een vleugje glamour en kleur toe aan bloembedden, borders en potten.

Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment Calla Zantedeschia bloembollen van de hoogste kwaliteit. We werken direct samen met gerenommeerde kwekers om ervoor te zorgen dat je alleen de beste bloembollen ontvangt. Onze bloembollen zijn gezond en worden geleverd met een groeigarantie.

Calla Zantedeschia bloembollen zijn eenvoudig te planten en te onderhouden. Ze gedijen goed in goed doorlatende grond en hebben regelmatig water nodig. Met hun opvallende bloemen zijn ze perfect voor het creëren van mooie bloemstukken en boeketten, maar ook als solitaire planten in de tuin.

Koop vandaag nog Calla Zantedeschia bloembollen bij Tuinflora en voeg een vleugje elegantie en kleur toe aan je tuin!