Betaalbare planten voor huis en tuin

Allium

Allium bloembollen zijn een prachtige toevoeging aan je tuin. Koop nu bij Tuinflora voor een lage prijs en geniet van snel groeiende en kleurrijke bloemen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Allium bloembollen kopen

Wil je je tuin opvrolijken met kleurrijke en indrukwekkende bloemen? Koop dan nu Allium bloembollen bij Tuinflora en creëer een prachtige bloementuin. Allium, ook wel bekend als sierui, is een geslacht van planten uit de lookfamilie. Deze bloembollen staan bekend om hun unieke en opvallende bloemvormen en levendige kleuren. De bloemen van sommige Allium-soorten zoals Allium Gladiator zijn erg groot; ze zijn perfect voor zowel verse als gedroogde bloemstukken.

Ons grote assortiment Premium Allium Bloembollen wordt rechtstreeks uit de bloembollenvelden van Holland geleverd, 100% gegarandeerd, snelle levering.

Allium bollen voor een kleurrijke bloementuin

Met Allium bloembollen voeg je gemakkelijk kleur en hoogte toe aan je bloementuin. Deze bloemen bloeien uit tot lange stelen met ronde bloeiwijzen in verschillende tinten paars, roze, wit en geel. Allium bollen zijn ook geliefd vanwege hun aantrekkingskracht op bijen, vlinders en andere bestuivers.

Breng leven in je tuin

Of je nu houdt van een strakke en moderne tuin of juist een weelderige, romantische tuin, Allium bloembollen passen in elke tuinstijl. Plant ze in groepjes in borders, langs paden of in bloembedden en geniet van hun prachtige bloemen die de tuin tot leven brengen.

Low cost, groeigarantie en snelle levering

Bij Tuinflora kun je Allium bloembollen kopen tegen een lage prijs. Daarnaast bieden we groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde en bloeiende bloemen. We leveren direct van de kwekers, dus je kunt snel aan de slag met het planten van je bollen voor een kleurrijke bloementuin.