Betaalbare planten voor huis en tuin

Crocus

Ben je op zoek naar Crocus bloembollen voor je tuin? Bij Tuinflora vind je een groot assortiment van hoge kwaliteit Crocussen. Bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren

Crocus Bloembollen

De Crocus bloembollen, ook wel bekend als Crocussen, zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze vroegbloeiende bolgewassen staan bekend om hun kleurrijke bloemen en zijn erg populair onder tuiniers. Crocusbollen zijn geschikt voor aanplant in potten, borders op gazons en sommige Crocus soorten kunnen binnen vroeg bloeien

Groot assortiment van hoge kwaliteit

Bij Tuinflora bieden we een ruime keuze aan Crocus bloembollen van hoge kwaliteit. Onze collectie omvat verschillende soorten Crocussen, zoals de Crocus vernus, Crocus tommasinianus en Crocus sieberi.

Eenvoudig te planten en te verzorgen

Crocus bloembollen zijn gemakkelijk te planten en te verzorgen. Ze gedijen goed in goed doorlatende grond en kunnen zowel in de volle zon als in halfschaduw worden geplant. Ze zijn ook winterhard en komen elk jaar opnieuw terug, waardoor ze een duurzame investering zijn voor je tuin.

Prachtige bloemen in het vroege voorjaar

De bloemen van de Crocus bloembollen verschijnen in het vroege voorjaar, meestal tussen februari en april. Ze bloeien in verschillende kleuren, waaronder paars, geel, wit en gemengd. De bloemen vormen een prachtig gezicht in borders, bloembedden en grasvelden.

Koop Crocus bloembollen bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je eenvoudig Crocus bloembollen online bestellen. Wij bieden een snelle levering direct van de kwekers. Bovendien hebben we een groeigarantie, wat betekent dat je zeker kunt zijn van gezonde en bloeiende Crocussen in je tuin. Bestel vandaag nog je Crocus bloembollen bij Tuinflora!