Betaalbare planten voor huis en tuin

Pennisetum - Lampepoetsersgras

Pennisetum - Lampepoetsersgras is een prachtige vaste plant dat bekend staat om zijn pluizige bloeiaren. Koop nu bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

Pennisetum - Lampepoetsersgras

Pennisetum - Lampepoetsersgras, ook wel bekend als lampepoetsergras, is een prachtige en populaire vaste plant in de tuin. Deze plant staat vooral bekend om zijn opvallende en pluizige bloeiaren die in de zomermaanden verschijnen.

Kenmerken van Pennisetum - Lampepoetsersgras

Pennisetum - Lampepoetsersgras is een winterharde vaste plant die goed gedijt in de meeste tuinen. Het gras wordt ongeveer 60 tot 90 centimeter hoog en heeft een mooie compacte groeiwijze. Het gebladerte is groen van kleur en vormt een aantrekkelijke basis voor de bloeiaren.

Het lampepoetsergras heeft zonlicht nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Het gedijt het beste in goed doorlatende grond, maar kan ook groeien in vochtige grond. Deze plant is ideaal voor borders, maar kan ook in potten en containers worden geplant.

Pennisetum - Lampepoetsersgras kopen bij Tuinflora

Koop Pennisetum - Lampepoetsersgras online bij Tuinflora en geniet van de schoonheid van deze prachtige vaste plant in uw tuin. Wij bieden een breed assortiment vaste planten tegen lage prijzen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering direct vanuit de kwekerij. Bij Tuinflora krijgt u altijd gegarandeerd kwaliteitsplanten.