Betaalbare planten voor huis en tuin

Liriope - Leliegras

Koop prachtige Liriope - Leliegras planten bij Tuinflora. Gemaakt om je tuin op te fleuren en weinig onderhoud nodig. Bekijk nu ons assortiment!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

Liriope - Leliegras

Liriope - Leliegras, ook bekend als Liriope muscari, is een prachtige vaste plant die je tuin kan transformeren. Met zijn rechtopstaande donkergroene bladeren en paarse bloemaren, voegt Liriope - Leliegras een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte.

Prachtige Tuinplant

Het Liriope - Leliegras is een prachtige toevoeging aan je tuin. De plant is wintergroen en kan goed tegen droogte, waardoor het een ideale keuze is voor tuiniers die op zoek zijn naar planten die weinig onderhoud nodig hebben. Liriope - Leliegras gedijt goed in de volle zon tot halfschaduw.

Laag Onderhoud

Als vaste plant heeft Liriope - Leliegras weinig onderhoud nodig. Het groeit goed in verschillende grondsoorten en vereist minimale bemesting. Het is ook een ideale plant voor borders, rotstuinen en als bodembedekker.

Bestel Online bij Tuinflora

Bestel nu prachtige Liriope - Leliegras planten bij Tuinflora en geef je tuin een verfrissende uitstraling. Wij bieden een ruim assortiment aan en zorgen voor een snelle levering direct van de kwekerij. Bovendien hanteren wij lage prijzen en bieden wij een groeigarantie.