Betaalbare planten voor huis en tuin

Digitalis - vingerhoedskruid

Digitalis - vingerhoedskruid is een prachtige vaste plant die uw tuin zal opfleuren. Bestel nu bij Tuinflora voor een ruime keuze en snelle levering!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Digitalis - vingerhoedskruid

Digitalis - vingerhoedskruid, ook wel bekend als vingerhoedskruid, is een prachtige vaste plant die bekend staat om zijn indrukwekkende bloemtrossen. Met zijn mooie klokvormige bloemen in verschillende kleuren zoals paars, roze, wit en geel, is Digitalis een opvallende toevoeging aan elke tuin.

Kenmerken van Digitalis

De Digitalis plant groeit tot een hoogte van ongeveer 120 cm en bloeit in de zomerperiode. Het heeft lancetvormige, behaarde bladeren en een rechtopstaande, stevige stengel. De bloemen groeien in trossen aan de top van de stengel en trekken bijen en vlinders aan.

Verzorging van Digitalis

Digitalis gedijt het beste in een vochtige, goed doorlatende grond en is geschikt voor zowel zonnige als schaduwrijke plekken in de tuin. Het vereist regelmatig water geven, maar te veel water kan de wortels beschadigen. De plant moet regelmatig worden bemest om gezond te blijven.

Online kopen bij Tuinflora

Tuinflora biedt een breed scala aan Digitalis - vingerhoedskruid planten. Wij leveren direct van de kwekers, wat betekent dat u kunt profiteren van een lage prijs en snelle levering. Wij bieden ook een groeigarantie, zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van uw planten. Bestel vandaag nog uw Digitalis - vingerhoedskruid bij Tuinflora!