Betaalbare planten voor huis en tuin

Bramenstruik

Koop bramenstruiken online bij Tuinflora. Groot assortiment bramen voor in uw tuin. Lage kosten en snelle levering direct van de kwekers.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van laag naar hoog sorteren

Bramenstruik

De bramenstruik (Rubus fruticosus) is een populaire fruitstruik die heerlijke bramen produceert. Bij Tuinflora vindt u een breed assortiment bramenstruiken van hoogwaardige kwaliteit. De bramenstruik is een relatief makkelijk te onderhouden plant en kan in vrijwel elke tuin groeien.

Bramen

Bramen zijn heerlijke vruchten die zowel vers gegeten kunnen worden als verwerkt kunnen worden in verschillende gerechten, zoals jams, taarten en smoothies. Ze hebben een zoete, sappige smaak en zijn rijk aan voedingsstoffen.

Groot assortiment

Tuinflora heeft een groot assortiment bramenstruiken waaruit u kunt kiezen. We bieden verschillende variëteiten aan, waaronder de populaire 'Thornless Evergreen'. Deze struik produceert grote, smaakvolle bramen en heeft geen doorns, waardoor het plukken van de vruchten gemakkelijker wordt.

Lage kosten en snelle levering

Bij Tuinflora streven we naar kwaliteit en betaalbaarheid. Onze bramenstruiken worden tegen lage kosten aangeboden en we bieden snelle levering direct van de kwekers aan. Zo kunt u snel genieten van uw eigen verse bramen!

Groeigarantie

Bij Tuinflora bieden we een groeigarantie op al onze planten. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat uw bramenstruik van goede kwaliteit is en gezond bij u aankomt. Mocht er toch iets mislopen, neem dan contact met ons op en we zullen een oplossing bieden.