Betaalbare planten voor huis en tuin

Dahlia's

Ontdek ons assortiment Dahlia bloembollen online. Creëer een prachtige tuin met de kleurrijke Dahlia's van Tuinflora.
Filteren

Bloembollen Dahlia's

Dahlia's zijn prachtige bloemen die een kleurrijke en levendige toevoeging zijn aan elke tuin. Ze staan bekend om hun diverse vormen, kleuren en maten, en worden vaak gebruikt om borders, bloembedden en plantenbakken op te fleuren. Deze populaire bloembollen zijn geliefd vanwege hun langdurige bloei en zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren tuiniers.

Allerlei soorten en maten

Met een grote verscheidenheid aan soorten en maten kun je je tuin op elk gewenst niveau verfraaien. Dahlia's zijn er in vele kleuren, zoals roze, wit, geel, oranje, rood en paars, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je tuin te personaliseren. Van kleine en compacte soorten tot grote en langgesteelde bloemen, er is altijd een dahlia die bij je smaak en stijl past.

Kweken en verzorgen

Dahlia's zijn gemakkelijk te kweken en vereisen minimale verzorging. Ze gedijen goed in goed doorlatende grond en hebben veel zonlicht nodig om optimaal te groeien. Plant de bloembollen in het voorjaar nadat de vorst is verdwenen en je zult binnen enkele weken beloond worden met prachtige bloemen die de hele zomer door bloeien.

Laagste prijs en snelle levering

Bestel nu je Dahlia bloembollen online bij Tuinflora.com en profiteer van de laagste prijs en snelle levering direct van de kwekers. We garanderen de beste kwaliteit en een uitstekende klantenservice. Begin vandaag nog met het creëren van een kleurrijk paradijs in je tuin met de prachtige Dahlia's van Tuinflora!