Verzendkosten € 2,95

Bonsai en accessoires

Lees verder

Uw eigen bonsai boom

Bonsai bomen zien er prachtig uit in de tuin en op het terras. Deze miniatuur boompjes hebben iets wat vele mensen aantrekt en bonsai kweken is daarom ook een traditie die al erg lang bestaat.

Onze bonsai zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd in keramieken potten met onderschaal.

Hoe onderhoud je een bonsai

Het onderhouden van een bonsai is lang niet zo ingewikkeld als het misschien lijkt en kan zelfs heel leuk zijn! Je bonsai wordt bij juist onderhoud in de loop der jaren alleen maar mooier en zal steeds meer gaan lijken op een miniatuur versie van een volwassen boom. Natuurlijk kan je ook een kant en klare oude bonsai kopen, maar die zijn duur en je mist de voldoening van dat je de boom zelf hebt gevormd.

Het juiste gereedschap

Wij bieden allerlei bonsai gereedschap, binddraad in verschillende diktes, keramieke onderschalen en potten in diverse maten, speciale bonsai mest  en andere benodigheden aan die specifiek voor bonsai's geschikt zijn. Hiermee kan je je bonsai tot in de lengte van jaren in conditie houden! Bekijk ook onze andere kamerplanten

Daarnaast hebben we ook nog een aantal decoratieve bonsai accessoires voor een oosters tintje.

Bonsai zijn ook een leuk kado idee, met de juiste zorg heeft iemand er lang plezier van.

Mocht je vragen hebben over het onderhoud van je bonsai, neem gerust contact op, onze bonsai expert beantwoordt elke vraag.

Populaire kamerplanten

Ons assortiment aan populaire kamerplanten wordt alleen maar groter en vele mensen zijn je al voorgegaan. Snel thuis geleverd met groeigarantie. Sommige kamerplanten zijn niet voor niets zo populair, zoals de ficus en leuke vetplantjes, het zijn makkelijke planten tegen een vriendelijke prijs. 

Alle kamerplanten

Populaire tuinplanten

Wist je dat groen goed is voor je gezondheid en dat je daar direct mee kan beginnen in je eigen tuin. Heerlijk genieten van je tuin of te wel Green relaxing. Het kan al simpel met wat leuke planten op je balkon. Moeite met kiezen, bekijk onze popualire struiken of vaste planten eens.

Alle tuinplanten

Free newsletter Free newsletter

Ontvang gratis onze TuinBrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe planten, planten tips en tuininspiratie