Betaalbare planten voor huis en tuin

Anemone

Koop Anemone bloembollen online bij Tuinflora. Groot assortiment van Anemone bollen beschikbaar. Lage prijzen, snelle levering en groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren

Anemone Bloembollen

Anemone bloembollen zijn een geweldige toevoeging aan elke tuin. Deze kleurrijke bloemen zorgen voor een prachtig gezicht in het voorjaar en de zomer. Anemone, ook wel bekend als 'Windflower', is een populaire keuze onder tuiniers vanwege de opvallende bloemblaadjes en het gemak van verzorging.

Soorten Anemone Bloembollen

Er zijn verschillende soorten Anemone bloembollen beschikbaar bij Tuinflora. De meest populaire zijn de Anemone De Caen en de Anemone Blanda. De De Caen variëteit heeft grote, kleurrijke bloemen en is geschikt voor zowel borders als bloempotten. De Blanda variëteit heeft kleinere bloemen en is perfect voor het creëren van een kleurrijk tapijt in uw tuin.

Verzorging van Anemone Bloembollen

Anemone bloembollen zijn gemakkelijk te verzorgen. Ze gedijen het beste in goed doorlatende grond en hebben regelmatig water nodig. Plant de bollen in het najaar, voordat de vorst begint, op een zonnige of halfschaduwrijke plek. Na het planten kunt u binnen enkele weken genieten van de prachtige bloemen.

Groeigarantie en Lage Prijzen

Tuinflora biedt een breed assortiment Anemone bloembollen aan tegen lage prijzen. Wij leveren rechtstreeks van de kwekers, wat zorgt voor snelle leveringen en versheid van de bollen. Bovendien bieden wij groeigarantie, zodat u verzekerd bent van prachtige bloemen in uw tuin.