Betaalbare planten voor huis en tuin

Iris Louisiana

Ontdek ons assortiment aan Iris Louisiana planten op Tuinflora.com! Deze vaste planten zullen prachtige bloemen toevoegen aan uw tuin. Bestel vandaag nog!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van laag naar hoog sorteren

Iris Louisiana

De Iris Louisiana, ook bekend als de Louisiana-iris, is een prachtige vaste plant die bekend staat om zijn opvallende bloemen. Deze plant behoort tot het geslacht Iris en heeft de botanische naam Iris louisiana.

Mooie Bloemen

De Iris Louisiana staat bekend om zijn mooie bloemen die in verschillende kleuren en patronen voorkomen. Van paars en blauw tot geel en wit, deze plant zal een kleurrijk accent toevoegen aan uw tuin.

Perfect voor uw Tuin

Iris Louisiana is een geweldige keuze voor uw tuin, omdat het een winterharde plant is die goed gedijt in vochtige omstandigheden. Het is een geweldige plant om te planten langs vijvers, in borders of in potten op uw terras.

Low Cost en Snelle Levering

Bij Tuinflora kunt u Iris Louisiana planten kopen tegen betaalbare prijzen. Wij bieden ook snelle levering direct van de kwekers, zodat u snel van uw nieuwe planten kunt genieten.

Grow Guarantee

Bij Tuinflora bieden wij een groeigarantie op al onze planten. Dit betekent dat als uw Iris Louisiana niet goed groeit, u contact met ons kunt opnemen en wij zullen u helpen om het probleem op te lossen. Let op: de garantieduur kan variëren, afhankelijk van de specifieke plant.