Betaalbare planten voor huis en tuin

Fuchsia - Bellenplant

Ontdek de prachtige Fuchsia - Bellenplanten bij Tuinflora. Een breed assortiment aan struiken voor uw tuin. Bestel nu en geniet van kleurrijke bloemen en bladeren!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Fuchsia - Bellenplant

De Fuchsia - Bellenplant, ook wel bekend als de Bellenplant, is een prachtige struik die bekend staat om zijn kleurrijke bloemen en bladeren. Deze struik behoort tot het geslacht Fuchsia en is geliefd vanwege zijn charmante uitstraling.

Eigenschappen

De Fuchsia - Bellenplant is een winterharde struik die goed gedijt in zowel zon als halfschaduw. Hij heeft een gemiddelde waterbehoefte en bloeit van juni tot september. De plant kan een maximale hoogte bereiken van 60-90 cm en is geschikt voor zowel borders als potten.

Verzorging

De Fuchsia - Bellenplant vereist regelmatig water geven, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond goed doorlaatbaar is en geef de plant voedingsstoffen tijdens het groeiseizoen. Verwijder regelmatig uitgebloeide bloemen om de bloei te bevorderen.

Toepassingen

Deze prachtige struik kan worden gebruikt als een kleurrijke aanvulling op uw tuin. Plant hem in borders, bloemperken of potten om een vleugje elegantie toe te voegen. De Fuchsia - Bellenplant is ook een favoriete keuze voor hangende manden vanwege zijn overhangende groeiwijze.

Bestellen bij Tuinflora

Bestel nu uw Fuchsia - Bellenplant bij Tuinflora en geniet van kleurrijke bloemen en bladeren in uw tuin. Bij Tuinflora bieden wij lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en een groeigarantie. Bezoek onze website Tuinflora.com om ons volledige assortiment tuinplanten en struiken te ontdekken!