Betaalbare planten voor huis en tuin

Gardenia

Koop Gardenia planten voor binnen en buiten bij Tuinflora.com. Groot assortiment tegen lage prijzen. Snelle levering.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Gardenia Planten

De Gardenia, ook bekend als Kaapse jasmijn, is een prachtige plant die zowel binnen als buiten kan groeien. Deze plant staat bekend om zijn opvallende bloemen en heerlijke geur.

Kenmerken van Gardenia

De Gardenia heeft glanzende bladeren en grote witte bloemen die een heerlijke geur verspreiden. Deze plant heeft veel zorg nodig en gedijt het beste met veel licht en vochtigheid.

Gardenia Planten voor binnen

Gardenia planten zijn populaire keuzes voor binnen, omdat ze de kamers kunnen vullen met hun zoete en aangename geur. Plaats de plant op een lichte locatie, maar vermijd direct zonlicht. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet te nat.

Gardenia Planten voor buiten

Als je wilt genieten van de prachtige bloemen en geur van de Gardenia in je tuin, kun je ook Gardenia planten voor buiten kopen. Deze planten gedijen goed in goed doorlatende grond en hebben regelmatig water nodig.

Bestel Gardenia Planten bij Tuinflora.com

Bij Tuinflora.com kun je de beste Gardenia planten kopen voor zowel binnen als buiten. We bieden een groot assortiment tegen lage prijzen. Bestel nu en ontvang je planten snel en vers van de kwekers.