Betaalbare planten voor huis en tuin

Bladverliezende haag

Ontdek een ruim aanbod van bladverliezende haagplanten bij Tuinflora. Een uitstekende keuze voor het creëren van een natuurlijke erfafscheiding in uw tuin. Bestel nu en geniet van snelle levering!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van laag naar hoog sorteren

Bladverliezende haag

Haagplanten zijn een uitstekende keuze voor het creëren van een natuurlijke erfafscheiding in uw tuin. Bij Tuinflora hebben we een ruim assortiment bladverliezende haagplanten waaruit u kunt kiezen. Met deze haagplanten kunt u gemakkelijk privacy creëren, uw tuin opsplitsen in verschillende secties of simpelweg een mooie sfeer creëren.

Bladverliezende haagplanten hebben het voordeel dat ze in de winter hun bladeren verliezen. Hierdoor kunt u genieten van een prachtig kleurenspektakel in uw tuin. In het voorjaar groeien de bladeren weer aan en komt de haagplant tot volle bloei.

Onze bladverliezende haagplanten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen uit diverse boomsoorten, struiken en heesters. Zo kunt u precies de haagplant kiezen die bij uw tuin en wensen past.

Bij Tuinflora kunt u rekenen op lage prijzen, snelle levering direct van de kwekers en een groeigarantie op al onze planten. Bestel vandaag nog uw bladverliezende haagplanten en ervaar de schoonheid van een natuurlijke erfafscheiding in uw tuin!