Betaalbare planten voor huis en tuin

Hagen

Creëer privacy en bescherming in uw tuin met onze diverse selectie hagen. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog bij Tuinflora.

Filteren

Hagen

Hagen zijn een essentieel onderdeel van elke tuin. Ze bieden privacy, bescherming tegen de wind en creëren een natuurlijke grens in uw buitenruimte. Bij Tuinflora kunt u een breed scala aan hagen vinden om aan uw behoeften te voldoen zoals Acers, Ligustrum, Taxus, Red Robin, Buxus, Cypress, Carpinus en nog veel meer.

Tuinheggen

Een van de meest populaire soorten hagen zijn tuinheggen. Tuinheggen zijn dichte, bladverliezende hagen die perfect zijn om privacy te creëren in uw tuin. Ze bieden ook beschutting voor vogels en zijn een thuis voor verschillende insecten.

Assortiment

Ons assortiment hagen omvat verschillende soorten, waaronder de Carpinus betulus, ook bekend als de Gewone haagbeuk. Deze haagsoort staat bekend om zijn dichte en groenblijvende bladeren, die een mooie achtergrond vormen voor bloeiende planten en struiken.

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Tuinflora bieden wij hoge kwaliteit hagen, direct geleverd vanaf onze kwekers. Onze hagen zijn gezond en goed geworteld, zodat ze direct kunnen worden geplant en kunnen gedijen in uw tuin. We garanderen snelle levering en lage kosten.