Betaalbare planten voor huis en tuin

Voorjaarsbloeiende bloembollen

Op zoek naar voorjaarsbloeiende bloembollen? Ontdek een breed assortiment van tulpen, krokussen en narcissen bij Tuinflora.com. Bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 356

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 356

Van laag naar hoog sorteren

Voorjaarsbloeiende bloembollen

Wil je jouw tuin in het voorjaar laten stralen? Plant dan voorjaarsbloeiende bloembollen in je tuin! Tuinflora.com biedt een breed assortiment aan voorjaarsbloeiende bloembollen, waaronder tulpen, krokussen en narcissen.

Tulipa

De bekendste voorjaarsbloeiende bloembollen zijn de tulpen. Met hun prachtige kleuren en diverse vormen zijn tulpen een mooie toevoeging aan iedere tuin. Van de klassieke enkele tulpen tot de bijzondere gekleurde en gefranjerde varianten, bij Tuinflora.com vind je een ruime keuze aan tulpenbollen.

Krokussen

Naast tulpen zijn krokussen ook geliefde voorjaarsbloeiende bloembollen. Krokussen brengen vrolijke kleuren in je tuin en kondigen het begin van de lente aan. Plant de krokussen in de herfst en geniet in het voorjaar van hun prachtige bloemen.

Narcissen

Heb je liever bloembollen met prachtige gele bloemen? Dan zijn narcissen een goede keuze. Narcissen zijn voorjaarsbloeiende bolgewassen met mooie bloemen in verschillende tinten geel. Plant de narcissen in de herfst en laat je tuin opfleuren in het voorjaar.

Bij Tuinflora.com kun je eenvoudig voorjaarsbloeiende bloembollen bestellen. Profiteer van de lage prijzen, snelle levering rechtstreeks van de kwekers en de kweekgarantie. Maak je tuin klaar voor het voorjaar met prachtige bloeiende bloembollen!