Betaalbare planten voor huis en tuin

Fruit

Ontdek een breed scala aan fruitplanten van hoge kwaliteit bij Tuinflora. Kies uit verschillende soorten fruitbomen en -struiken om uw tuin te verrijken.

Filteren

Fruitplanten bij Tuinflora

Welkom bij de categorie Fruitplanten bij Tuinflora! Hier vindt u een groot assortiment fruitbomen en -struiken van hoge kwaliteit voor uw tuin. Fruitplanten zijn niet alleen een mooie toevoeging aan uw tuin, maar ze bieden ook de mogelijkheid om heerlijk vers fruit te oogsten.

Ontdek ons assortiment

In onze categorie Fruitplanten heeft u keuze uit een breed scala aan fruitbomen en -struiken. U kunt bij ons terecht voor fruitbomen zoals appels, peren, kersen en pruimen, maar ook voor fruitstruiken zoals bessen, frambozen en bramen. Of u nu een grote tuin of een klein balkon heeft, er is altijd wel een fruitplant die bij uw situatie past.

Geniet van heerlijk vers fruit

Met onze fruitplanten kunt u genieten van heerlijk vers fruit uit eigen tuin. Er is niets zo lekker als het plukken van een sappige appel of het eten van zoete frambozen die u zelf gekweekt heeft. Daarnaast bieden fruitplanten ook veel voordelen voor de biodiversiteit in uw tuin. Ze trekken bijen en vlinders aan en zorgen zo voor een levendige en gezonde omgeving.

Bestel nu bij Tuinflora

Wacht niet langer en verrijk uw tuin met onze prachtige fruitplanten. Bij Tuinflora vindt u een groot assortiment fruitbomen en -struiken tegen lage kosten. Bezoek onze website en bestel vandaag nog uw favoriete fruitplanten.

Let op: Fruitplanten hebben specifieke verzorging nodig om goed te gedijen en vruchten te produceren. Lees daarom altijd de productbeschrijvingen en bijbehorende instructies zorgvuldig door voordat u uw fruitplanten plant en verzorgt.