Betaalbare planten voor huis en tuin

Nepeta - Kattenkruid

Ontdek het mooie assortiment Nepeta - Kattenkruid bij Tuinflora. Populaire keuze onder tuinliefhebbers. Maak je tuin compleet met deze prachtige vaste planten.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Nepeta - Kattenkruid

Ben je op zoek naar mooie vaste planten voor je tuin? Dan is Nepeta - Kattenkruid een uitstekende keuze. Dit prachtige kruid staat bekend om zijn mooie bloemen en aangename geur. Het is een populaire keuze onder tuinliefhebbers vanwege de eenvoudige verzorging en de lange bloeiperiode.

Kenmerken van Nepeta - Kattenkruid

Nepeta - Kattenkruid behoort tot de familie van de lipbloemenfamilie (Lamiaceae) en is afkomstig uit Europa, Azië en Afrika. De plant heeft groene bladeren en produceert kleine paarse bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Het is een winterharde vaste plant die goed gedijt in zowel zonlicht als halfschaduw.

Nepeta - Kattenkruid in je tuin

Met Nepeta - Kattenkruid kun je je tuin een kleurrijke en levendige uitstraling geven. Plant deze vaste plant in borders, bloembedden of plantenbakken. Ze zijn ook geschikt voor rotstuinen en kunnen zelfs als bodembedekker worden gebruikt. Katten zijn vaak dol op deze plant, dus als je een kattenliefhebber bent, trek je hiermee ook nog eens extra leven aan in je tuin.

Bestel Nepeta - Kattenkruid bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je eenvoudig Nepeta - Kattenkruid en andere vaste planten online kopen. We bieden een breed assortiment aan in verschillende kleuren en variëteiten. Je profiteert van lage kosten, snelle levering rechtstreeks vanuit de kwekerij en groeigarantie. Maak je tuin compleet met Nepeta - Kattenkruid van Tuinflora.