Betaalbare planten voor huis en tuin

Echinacea - Zonnehoed

Ontdek de Echinacea - Zonnehoed op Tuinflora. Deze prachtige vaste plant brengt kleur in je tuin en is gemakkelijk te kweken. Bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Echinacea - Zonnehoed

De Echinacea - Zonnehoed is een prachtige vaste plant met opvallende bloemen. Deze plant, met de botanische naam Echinacea, wordt ook wel de Zonnehoed genoemd vanwege de vorm van de bloemen die doen denken aan een hoed. De Zonnehoed is een populaire keuze onder tuinliefhebbers vanwege de mooie kleuren en het gemak van de verzorging.

Makkelijk te kweken

De Echinacea - Zonnehoed is gemakkelijk te kweken en gedijt goed in zowel volle zon als lichte schaduw. Deze vaste plant heeft stevige stelen en bloeit in de zomermaanden, waardoor je tuin een kleurrijk accent krijgt. De bloemen trekken ook vlinders en bijen aan, waardoor je tuin tot leven komt.

Groeigarantie en snelle levering

Bestel de Echinacea - Zonnehoed nu bij Tuinflora en profiteer van lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie. Deze prachtige vaste plant zal je tuin transformeren en je jarenlang plezier bieden. Wacht niet langer en voeg de Echinacea - Zonnehoed toe aan je tuin!