Betaalbare planten voor huis en tuin

Stamrozen

Kies uit onze collectie stamrozen op Tuinflora voor de perfecte aanvulling op je tuin. Creëer een prachtige bloementuin met deze prachtige rozen op stam.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren

Stamrozen

Stamrozen zijn een must-have voor elke tuinliefhebber. Deze prachtige rozenvarianten voegen elegantie en kleur toe aan je tuin. Onze collectie stamrozen op Tuinflora biedt een breed scala aan keuzes om aan jouw tuinbehoeften te voldoen.

Rosa

De botanische naam voor stamrozen is Rosa. Rosa zijn geliefd om hun geurige bloemen en prachtige bloemblaadjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en variëteiten, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw persoonlijke smaak en tuinontwerp.

Rozen op stam

Rozen op stam, ook wel bekend als stamrozen, zijn rozenplanten die op een lange stam zijn gekweekt. Ze worden vaak gebruikt als blikvangers in de tuin of als accentplanten langs paden en opritten. Deze rozen zijn gemakkelijk te kweken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel ervaren tuiniers als beginners.

De stamrozen op Tuinflora worden rechtstreeks geleverd vanuit de kwekers, wat betekent dat je kunt profiteren van lage kosten en snelle levering. Bovendien bieden we een groeigarantie op al onze planten, zodat je zeker kunt zijn van gezonde en bloeiende rozen op stam.