Betaalbare planten voor huis en tuin

Pompoenen

Ben je op zoek naar pompoenzaden? Bij Tuinflora vind je een breed assortiment aan pompoenzaden van topkwaliteit. Perfect voor tuinders en liefhebbers van pompoenen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Pompoenzaden

Pompoenzaden zijn een essentieel onderdeel van elke tuin. Met hun kleurrijke en unieke vormen voegen pompoenen een speelse en feestelijke sfeer toe aan elke tuin.

Cucurbita pepo

De botanische naam voor pompoen is Cucurbita pepo. Deze veelzijdige plant produceert een verscheidenheid aan pompoenen in verschillende vormen, maten en kleuren.

Assortiment

Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment aan pompoenzaden. Of je nu op zoek bent naar kleine sierpompoenen voor decoratie, grote pompoenen voor het maken van pompoentaarten, of eetbare pompoenen voor culinair gebruik, je vindt het allemaal bij ons.

We hebben verschillende variëteiten, waaronder de populaire Hokkaido-pompoen, de Butternut-pompoen en de reuzenpompoen. Elk van deze pompoensoorten heeft zijn eigen unieke smaak en textuur, waardoor ze perfect zijn voor verschillende recepten.

Kweken van pompoenen

Pompoenen zijn relatief eenvoudig te kweken en gedijen goed in de meeste tuinomstandigheden. Ze hebben voldoende zonlicht, regelmatig water en vruchtbare grond nodig om optimaal te groeien.

Om pompoenen te laten groeien, zaai je de pompoenzaden in de grond of start je met zaailingen. Zorg ervoor dat je ze plant nadat de vorst voorbij is en de grond warm genoeg is. Maak kleine heuvels of verhoogde bedden voor de pompoenplanten om de afvoer te verbeteren en te voorkomen dat de wortels te nat worden.

Koop bij Tuinflora

Bij Tuinflora hebben we een breed scala aan pompoenzaden van topkwaliteit beschikbaar. Onze zaden worden rechtstreeks geleverd door gerenommeerde kwekers, wat betekent dat je verzekerd bent van verse en gezonde zaden.

Wij bieden ook een lage prijsgarantie, snelle levering rechtstreeks van de kwekers en een groeigarantie. Met onze pompoenzaden kun je genieten van prachtige pompoenplanten en een overvloedige oogst aan heerlijke pompoenen.