Betaalbare planten voor huis en tuin

Buddleja

Vlinderstruiken bloeien rijkelijk en trekken vlinders aan. Ontdek ons assortiment aan vlinderstruiken en creëer een kleurrijke tuin vol leven.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

42 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

42 producten

Van laag naar hoog sorteren

Vlinderstruiken

Vlinderstruiken, ook wel bekend als Buddleja, zijn een populaire keuze in de tuin vanwege hun overvloedige bloei en hun aantrekkingskracht op vlinders. Ze zijn vernoemd naar hun vermogen om vlinders aan te trekken, die het nectar in de smalle individuele bloemen bereiken met hun lange tong. Bij Tuinflora hebben we een uitgebreid assortiment aan vlinderstruiken in verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar kleine vlinderstruiken die geschikt zijn voor potten op een terras, of grote vlinderstruiken die tot 3 meter hoog kunnen worden, wij hebben voor elk wat wils.

De vlinderstruik staat bekend om zijn mooie bloemen en geurige geur. Het is een meerjarige struik die behoort tot de familie Scrophulariaceae. De botanische naam Buddleja is afgeleid van de botanicus Adam Buddle, ter ere van zijn bijdragen aan de plantkunde. De vlinderstruik staat bekend om zijn snelgroeiende karakter en gemakkelijke teelt. Het is een winterharde plant die weinig onderhoud vergt en goed gedijt in zowel zon als halfschaduw.

Onze vlinderstruiken worden direct van de kweker geleverd, waardoor we de kosten laag kunnen houden en een snelle levering kunnen garanderen. Bij Tuinflora streven we naar tevredenheid van onze klanten en daarom bieden we een groeigarantie. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog je favoriete vlinderstruiken voor een kleurrijke tuin vol leven.