Betaalbare planten voor huis en tuin

Klaproos- Papaver

Ontdek een grote selectie van Klaproos- Papaver planten bij Tuinflora. Kies uit verschillende variëteiten van Klaprozen voor uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

Klaproos- Papaver

De Klaproos- Papaver, ook bekend als de Papaver, is een prachtige vaste plant die bekend staat om zijn opvallende bloemen. Ze zijn er in verschillende kleuren, zoals rood, oranje en roze. Deze planten zijn ideaal voor het fleuren van uw tuin en trekken ook vlinders en bijen aan.

Onderhoud

De Klaproos- Papaver heeft niet veel zorg nodig. Zorg ervoor dat ze voldoende zonlicht krijgen en geef ze regelmatig water. De planten groeien goed in goed doorlatende grond.

Verzorging

De Klaproos- Papaver groeit goed in de meeste bodemsoorten, maar geeft de voorkeur aan goed doorlatende grond. Ze hebben regelmatig water nodig, maar vermijd te veel water geven omdat dit kan leiden tot wortelrot. Verwijder regelmatig dode bloemen om nieuwe groei te stimuleren.

Toepassing

De Klaproos- Papaver is een prachtige toevoeging aan borders, rotstuinen en bloembedden. Ze kunnen ook worden gekweekt in potten en containers. Plant ze in groepen voor een dramatisch effect of combineer ze met andere vaste planten voor een kleurrijk geheel.

Voordelen

De Klaproos- Papaver is een makkelijk te verzorgen plant die uw tuin zal opfleuren met zijn prachtige bloemen. Ze trekken ook vlinders en bijen aan, waardoor uw tuin een levendige en kleurrijke plek wordt.