Betaalbare planten voor huis en tuin

Bloeiende haag

Een bloeiende haag voor een kleurrijke tuin. Bekijk ons assortiment bloeiende hagen op Tuinflora.com en geniet van prachtige bloemen en een groene tuinafscheiding.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren

Bloeiende haag

Een bloeiende haag is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Het zorgt niet alleen voor een groene tuinafscheiding, maar ook voor kleur en een aantrekkelijke uitstraling. Bij Tuinflora hebben we een breed assortiment bloeiende hagen die geschikt zijn voor verschillende tuinen en voorkeuren.

De meest populaire set bloeiende heesters zijn; Buddleja, Forsythia, Weigela, Spirea, Azalea, Ceanothus en Hortensia.

Onze bloeiende hagen zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken namelijk veel insecten aan, zoals bijen en vlinders, die zorgen voor bestuiving en een gezonde biodiversiteit in de tuin. Daarnaast bieden de bloeiende hagen ook beschutting aan vogels en andere kleine dieren.

Assortiment bloeiende hagen

Bij Tuinflora vind je een ruim assortiment bloeiende hagen, waaronder de Rhus typhina en andere mooie opties. Onze hagen worden geleverd als jonge planten, zodat je zelf de gewenste vorm kunt creëren en de haag naar jouw smaak kunt laten groeien. We werken samen met kwekers die gespecialiseerd zijn in het kweken van gezonde en sterke planten.

Bestel je bloeiende haag op Tuinflora.com en profiteer van lage prijzen, snelle levering direct van de kweker en een groeigarantie. Creëer een kleurrijke tuin met een bloeiende haag van Tuinflora!