Betaalbare planten voor huis en tuin

Astilbe

Ontdek een breed assortiment Astilbe planten bij Tuinflora. Koop vaste planten van hoge kwaliteit en geniet van een snelle levering en groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

17 producten

Van laag naar hoog sorteren

Astilbe: Een prachtige vaste plant voor uw tuin

Astilbe, ook wel bekend als vaste planten Astilbe, is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met hun weelderige groene bladeren en pluimen van kleurrijke bloemen, voegen Astilbe planten schoonheid en elegantie toe aan borders, perken en bloembedden.

Kenmerken van Astilbe planten

Astilbe planten behoren tot de saxifragaceae familie en staan bekend om hun varenachtige bladeren en rechtopstaande bloemstelen. Ze bloeien meestal in de zomer en komen voor in verschillende kleuren, waaronder wit, roze, rood en paars. Bovendien gedijen deze planten goed in vochtige, schaduwrijke omgevingen, waardoor ze perfect zijn voor tuinen met minder zonlicht. Astilbes zijn erg sterk, winterhard en verspreiden zich langzaam. Plant Astilbes in groepen voor maximale impact.

Andere veel voorkomende namen zijn onder meer valse geitenbaard en moerasspirea

Een prachtige toevoeging aan uw tuin

Of u nu een beginnende tuinier bent of een ervaren hovenier, Astilbe planten zijn een prachtige keuze. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en kunnen als solitaire planten worden geplant of gecombineerd worden met andere vaste planten en bloemen om een kleurrijk en gevarieerd landschap te creëren.

Hoogwaardige vaste planten Astilbe bij Tuinflora

Bij Tuinflora bieden we een ruime selectie aan hoogwaardige Astilbe planten. We werken direct samen met kwekers om u planten van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Bovendien bieden we snelle levering direct vanuit de kwekerij en hebben we een groeigarantie, zodat u met vertrouwen en gemak bij ons kunt winkelen.

Bestel vandaag nog uw vaste planten Astilbe bij Tuinflora en breng uw tuin tot leven met de schoonheid van deze prachtige planten. U zult versteld staan van de kleurenpracht en het gemak van het kweken van Astilbe in uw eigen tuin.