Betaalbare planten voor huis en tuin

Calibrachoa

Calibrachoa (Million Bells) kopen? Groot assortiment hoge kwaliteit Calibrachoa planten. Snelle levering direct vanuit de kwekers.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van laag naar hoog sorteren

Calibrachoa (Million Bells)

Calibrachoa, ook bekend als Million Bells, is een prachtige perkplant die veel wordt gebruikt in hangmanden en bloembakken. Deze plant staat bekend om zijn overvloedige bloemen en rijke kleuren.

Hoge kwaliteit en uitgebreid assortiment

Bij Tuinflora bieden we een uitgebreid assortiment Calibrachoa planten van hoge kwaliteit. Onze planten worden direct vanuit de kwekers geleverd, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen.

Prachtige bloemen en kleuren

Calibrachoa planten staan bekend om hun prachtige bloemen en rijke kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, paars, geel en rood. Deze bloemen trekken vlinders en bijen aan, waardoor ze een mooie toevoeging zijn aan elke tuin of balkon.

Eenvoudig te verzorgen

Calibrachoa planten zijn eenvoudig te verzorgen en hebben weinig onderhoud nodig. Ze gedijen het beste in goed doorlatende grond en hebben regelmatig water nodig. Daarnaast kunnen ze profiteren van regelmatige voeding met een bloeiende plantenvoeding.

Geschikt voor hangmanden en bloembakken

Vanwege hun compacte groei en overvloedige bloemen zijn Calibrachoa planten perfect voor hangmanden en bloembakken. Ze groeien goed in zowel de volle zon als de halfschaduw, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke plek in de tuin.

Lage prijzen en snelle levering

Bij Tuinflora bieden we Calibrachoa planten tegen lage prijzen aan. Daarnaast garanderen we een snelle levering direct vanuit de kwekers. Bestel vandaag nog uw Calibrachoa planten en geniet binnenkort van prachtige bloemen in uw tuin!