Betaalbare planten voor huis en tuin

Hollandse iris

Ons assortiment Hollandse Iris Bloembollen wordt rechtstreeks uit de bollenvelden van Nederland geleverd, 100% gegarandeerd, snelle levering.

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Mooie winterharde irissen hebben prachtige exotisch uitziende bloemen op hoge elegante stengels

Ons assortiment Hollandse Iris Bloembollen wordt rechtstreeks uit de bollenvelden van Nederland geleverd, 100% gegarandeerd, snelle levering.

Nederlandse irissen zijn hybriden van I.xiphium en I. tingitana. Hollandse Irisbollen dragen meestal één bloeistengel die twee bloemen produceert die na elkaar openen. Nederlandse irissen bloeien in het voorjaar. Ze zijn van grote waarde, laat ze met rust en ze verwilderen jaar na jaar met plezier. Ze zijn gemakkelijk te kweken in goed doorlatende grond en in de volle zon.

Deze fantastische bolvormige vaste planten hebben prachtige exotisch uitziende bloemen en lancetvormig blad op hoge elegante stengels. De 'oversized' elegante bloemen van Hollandse irissen produceren een hemelse geur die je wekenlang plezier zal doen. Hollandse irissen zijn uitstekend te snijden. Bekijk ons ​​grote Hollandse iris assortiment en plant ze nu voor jarenlange bloei.

Hoe Hollandse irissen te planten

Hollandse irisbollen zijn vorstgevoelig en moeten goed gedraineerd worden. Plant ze op een diepte van 6 - 8 cm. De brede bodem moet in de fijn losgemaakte grond van de plantplaats worden gedrukt, de kleinere punt moet naar boven wijzen. Verdeel de bovengrond in fijnere grond (verwijder klonten) en vervang de grond geleidelijk over de geplante irisbollen. Zorg voor een dikke laag mulch bovenop het plantgebied, water goed. Bemest in het vroege voorjaar met wat organische mest als de spruiten zichtbaar worden. Verwijder de planten na de bloei, de meeste zullen niet opnieuw bloeien

Onze Hollandse iris bloembollen worden direct van de kwekerij geleverd om de beste kwaliteit te garanderen

Hollandse Irissen geven prachtig gevormde bloemen die over het algemeen een lichte, heerlijke geur verspreiden. De kleuren zijn zeer aansprekend. Deze bloembollen zijn niet moeilijk, zorg voor een goed gedraineerde plaats in de tuin en geef een dekje tegen vorst. U zult versteld staan van de prachtige bloemen