Betaalbare planten voor huis en tuin

Bolhortensia arborescens

Bolhortensia Arborescens koop je voordelig en eenvoudig bij Tuinflora. Groot assortiment Bolhortensia planten van hoge kwaliteit.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Bolhortensia Arborescens

De Bolhortensia Arborescens is een prachtige struik met bolvormige bloemen. Deze bolhortensia, ook wel bekend als Hydrangea arborescens, is een populaire keuze voor tuinen vanwege de opvallende en langdurige bloei. De bloemen variëren van wit tot groenachtig en trekken veel vlinders en bijen aan.

Hortensia Planten

De hortensia planten zijn geliefd om hun weelderige bloemen en zijn ideaal voor het creëren van een kleurrijke en levendige tuin. De bolhortensia arborescens is een van de vele variëteiten binnen de hortensia familie. Deze struiken worden gekenmerkt door hun grote bloemhoofden en zijn perfect voor zowel de borders als in potten op het terras.

De bekendste soort is hortenia Annabelle, de bladeren van hortensia annabelle zijn groot, tegenoverstaand, gekarteld, eivormig en bladverliezend. Het onderste bladoppervlak is kaal of met onopvallende fijne haren, die groen lijken. De schors van de stengel heeft een vreemde neiging om af te pellen in verschillende opeenvolgende dunne lagen met verschillende kleuren, vandaar de algemene naam "zevenbast".

Heb je geen zin in het plaatsen van ondersteuning (die overigens niet meer opvalt als de struik een stuk is gegroeid), of woon je aan de kust, dan kan je ook de Annabelle Strong variant kiezen. Deze is wel wat duurder maar staat op veel sterke stelen die zonder ondersteunig kunnen. Hiervan is ook een roze variant, de Invincibelle Spirit, ook wel de roze Annabelle genoemd.

Kwaliteit en Service

Tuinflora biedt een ruim assortiment bolhortensia arborescens van hoge kwaliteit. Onze planten worden direct vanaf de kweker geleverd, wat zorgt voor een snelle levering en lage kosten. Bovendien bieden wij groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde en bloeiende planten. Haal de prachtige bolhortensia arborescens in huis en geniet van de kleur en schoonheid in je tuin.