Betaalbare planten voor huis en tuin

Ceanothus

Ontdek een prachtige collectie Ceanothus struiken bij Tuinflora. Creëer een kleurrijke en levendige tuin met deze mooie planten.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Ceanothus Struiken

Ceanothus, ook wel bekend als Amerikaanse sering, is een prachtige struik die bekend staat om zijn cluster van mooie bloemen en decoratieve bladeren. Deze struiken behoren tot de familie Rhamnaceae en komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika.

Kenmerken van Ceanothus Struiken

Ceanothus struiken kunnen variëren in hoogte en breedte, afhankelijk van de variëteit. Ze hebben over het algemeen glanzende groene bladeren die een mooie achtergrond vormen voor de bloemen. De bloemen zijn meestal blauw, maar kunnen ook wit, roze of paars zijn, afhankelijk van de soort. Sommige variëteiten hebben geurige bloemen die vlinders en bijen aantrekken.

Tuinieren met Ceanothus Struiken

Ceanothus struiken zijn gemakkelijk te kweken en vereisen weinig onderhoud. Ze gedijen goed in de volle zon en verdragen ook droge omstandigheden. Deze struiken kunnen worden gebruikt als haagbeplanting, bodembedekkers en accentplanten in de tuin. Ze zien er prachtig uit wanneer ze individueel worden geplant of als onderdeel van een gemengde border.

Koop Ceanothus Struiken bij Tuinflora

Bij Tuinflora bieden wij een uitgebreid assortiment van Ceanothus struiken aan. U kunt bij ons terecht voor verschillende variëteiten, waaronder de populaire Ceanothus 'Blue Mound' en Ceanothus 'Concha'. Bestel vandaag nog uw favoriete Ceanothus struiken en creëer een prachtige tuin vol kleur en leven.

Nu verkrijgbaar bij Tuinflora: Ceanothus struiken van hoge kwaliteit tegen lage kosten. We garanderen snelle levering rechtstreeks van de kweker.