Betaalbare planten voor huis en tuin

Overige groenten

Ontdek ons uitgebreide assortiment groentezaden voor Overige Groentes. Van bijzondere en unieke groentesoorten tot bekende favorieten, we hebben voor ieder wat wils!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

38 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

38 producten

Van laag naar hoog sorteren

Overige Groentes

Overige Groentes, ook wel bekend als exotische groentes, omvatten verschillende unieke en interessante groentesoorten die niet in de traditionele categorieën vallen. Deze groentesoorten voegen een bijzondere en verrassende smaak toe aan je maaltijden.

Solanum lycopersicum

Een van de bekendste groentes in de categorie Overige Groentes is de Solanum lycopersicum, ook wel bekend als tomaat. De tomaat is een veelzijdige en populaire groentesoort die in veel verschillende gerechten gebruikt kan worden.

Naast de Solanum lycopersicum zijn er nog veel meer interessante groentesoorten te ontdekken in de categorie Overige Groentes. Denk bijvoorbeeld aan de aubergine, paprika, courgette en pompoen. Deze groentes zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam en gezond.

Lage kosten, snelle levering direct van de kwekers

Bij Tuinflora bieden we een ruime keuze aan Overige Groentes. Wij werken samen met ervaren kwekers om de beste kwaliteit zaden te leveren. Dankzij onze directe levering van de kwekerij naar jouw deur, kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar ook een snelle levering garanderen.

Daarnaast bieden wij ook een groeigarantie. Dit betekent dat als jouw planten niet groeien, we je graag nieuwe zaden sturen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.