Betaalbare planten voor huis en tuin

Witte rozen

Ontdek onze prachtige collectie witte rozen bij Tuinflora. Breng elegantie in uw tuin met deze betoverende bloemen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

14 producten

Van laag naar hoog sorteren

Witte Rozen

Ontdek onze prachtige collectie witte rozen bij Tuinflora. Witte rozen zijn een symbool van puurheid, zuiverheid en onschuld. Ze brengen een vleugje elegantie en schoonheid in elke tuin. Bij Tuinflora hebben we een breed assortiment aan witte rozen die perfect passen bij uw tuinontwerp.

Roze Bloemen

Rozen zijn de koninginnen van de bloemen. Ze staan bekend om hun prachtige bloemen en heerlijke geur. Witte rozen zijn bijzonder geliefd vanwege hun tijdloze schoonheid en de rustige sfeer die ze creëren. Ze zijn perfect voor het creëren van een romantische en vredige sfeer in uw tuin.

Rozen op Kleur

Witte rozen maken deel uit van onze 'rozen op kleur' categorie. Deze categorie bevat alle rozen in de genoemde kleur, wat het winkelen bij Tuinflora erg handig maakt. U kunt gemakkelijk de gewenste kleur selecteren en de perfecte rozen voor uw tuin vinden.

Breed Assortiment, Lage Prijs

Bij Tuinflora hebben we een breed assortiment aan witte rozen, variërend van bekende soorten tot zeldzame en unieke exemplaren. We bieden onze producten aan tegen zeer betaalbare prijzen, zodat u van hoogwaardige witte rozen kunt genieten zonder uw budget te overschrijden.