Betaalbare planten voor huis en tuin

Begonia

Begonia bloembollen zorgen voor prachtige bloemen in uw tuin. Koop nu bij Tuinflora en geniet van de schoonheid!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren

Begonia Bloembollen

Maak uw tuin nog mooier met Begonia bloembollen van Tuinflora! Begonia's zijn populaire bloemen die gedijen in zowel zon- als schaduwrijke gebieden. Met hun levendige kleuren en verschillende bloemvormen geven begonia's een speelse en vrolijke uitstraling aan uw tuin.

De Begonia bloembollen die u bij Tuinflora kunt kopen, zijn van de hoogste kwaliteit en worden rechtstreeks van de kwekers geleverd. Deze bloembollen zijn gemakkelijk te planten en vereisen weinig onderhoud. Ze groeien snel en bloeien prachtig, waardoor uw tuin een kleurrijke en levendige uitstraling krijgt.

Begonia-planten zijn erg handig omdat ze groeien in schaduwrijke delen van de tuin waar weinig anders zal groeien. Alle Begonia-bollen kunnen het hele jaar buiten worden gekweekt in subtropische of tropische klimaten, maar in gematigde klimaten worden Begonia-knollen buiten gekweekt als eenjarige plant of als kamerplant.

We hebben trapsgewijze Begonia-knollen op voorraad met een hangende groeiwijze, perfect voor hangende manden en potten. Non-stop begonia's produceren de hele zomer massa\'s dubbele bloemen en Begonia multiflora is de meest populaire Begonia van allemaal

Begonia's kunnen in borders, bloempotten, hanging baskets en bloembakken worden geplant. Ze kunnen ook als snijbloemen worden gebruikt om uw binnenruimtes op te fleuren. Met hun overvloedige bloemen en langdurige bloeiperiode zullen begonia's zeker indruk maken.

Geniet van de schoonheid van Begonia bloembollen in uw tuin. Bestel vandaag nog bij Tuinflora en profiteer van onze lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie. Creëer een levendige tuin vol kleur en fleur uw buitenruimte op met prachtige begonia's!