Betaalbare planten voor huis en tuin

Solanum

Ontdek een breed scala aan Solanum planten op Tuinflora.com. Voeg kleur en variatie toe aan je tuin met onze prachtige nachtschadesoorten.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Solanum - Nachtschade

Ben je op zoek naar een mooie toevoeging aan je tuin? Overweeg dan de Solanum planten van Tuinflora.com. Deze planten, ook wel bekend als nachtschadesoorten, zijn een prachtige keuze voor het verfraaien van je tuin.

Een breed scala aan kleuren en variëteiten

De Solanum planten komen in een breed scala aan kleuren en variëteiten. Van felrood tot diep paars, je kunt zeker een plant vinden die past bij jouw tuinontwerp. Daarnaast zijn er ook verschillende groottes en vormen beschikbaar, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt bij het creëren van je tuin.

Prachtige bloemen en vruchten

Wat de Solanum planten echt speciaal maakt, zijn de prachtige bloemen en vruchten. De bloemen trekken vlinders en bijen aan, waardoor ze helpen bij het bestuiven van andere planten in je tuin. De vruchten van sommige Solanum planten zijn ook eetbaar, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel.

Laag in onderhoud

Naast hun schoonheid zijn Solanum planten ook relatief eenvoudig te onderhouden. Ze gedijen goed in verschillende bodemsoorten en kunnen in zowel zon als halfschaduw groeien. Regelmatig water geven en af en toe snoeien is meestal voldoende om ze gezond en gelukkig te houden.

Koop Solanum planten bij Tuinflora.com

Bij Tuinflora.com bieden we een ruime keuze aan Solanum planten voor je tuin. Bestel nu en profiteer van snelle levering direct van de kwekers en lage kosten. Let op, er is geen garantieduur van toepassing op onze planten, maar we streven er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren.