Betaalbare planten voor huis en tuin

Ranuculus

Koop Ranunculus (Ranonkels) online op Tuinflora.com. Een prachtige selectie van gezonde Ranunculus planten. Bestel nu en geniet van hun kleurrijke bloemen in uw tuin!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Ranuculus (Ranonkels)

Ranunculus, ook bekend als Ranonkels, zijn populaire perkplanten die bekend staan om hun kleurrijke bloemen. Deze planten behoren tot de botanische familie Ranunculaceae. Ze zijn inheems in Eurazië en worden wereldwijd gekweekt vanwege hun aantrekkelijke bloemen en weelderige groei.

Kenmerken

De Ranunculus planten hebben een compacte groeiwijze en worden gekenmerkt door hun dubbele bloemen in verschillende kleuren zoals geel, oranje, roze, rood en wit. Ze bloeien overvloedig van de lente tot de zomer, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan elk bloembed, border of balkon.

Verzorging

Ranunculus planten gedijen het beste in goed doorlatende grond met voldoende vocht. Ze hebben een zonnige standplaats nodig, maar kunnen ook groeien in halfschaduw. Zorg ervoor dat ze regelmatig water krijgen, vooral tijdens droge periodes. Het snoeien van uitgebloeide bloemen bevordert de groei en bloei van nieuwe bloemen.

Ranunculus Kopen

Bij Tuinflora kunt u een breed assortiment van Ranunculus (Ranonkels) vinden. Onze planten zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van hun prachtige bloemen in uw tuin. We bieden lage prijzen, snelle levering direct van de kwekerij en een groeigarantie.

Groeigarantie

Onze planten worden met zorg gekweekt door ervaren kwekers en worden geleverd met een groeigarantie. Dit betekent dat als uw plant niet groeit of bloeit zoals verwacht, u contact met ons kunt opnemen en wij zullen u helpen met een passende oplossing.