Betaalbare planten voor huis en tuin

Akelei

Koop Akelei planten online bij Tuinflora. Groot assortiment vaste planten van hoge kwaliteit. Snelle levering en lage prijzen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren

Akelei planten kopen bij Tuinflora

De Akelei, ook bekend als Aquilegia, is een prachtige vaste plant die veel tuinliefhebbers aantrekt vanwege zijn unieke bloemen en lange bloeiperiode. Deze plant is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waardoor je eindeloos kunt variëren in je tuin.

Prachtige bloemen in de tuin

De Akelei staat bekend om zijn prachtige bloemen, die lijken op kleine kelkjes die bovenaan lange stelen staan. De bloemen hebben vaak verschillende kleuren en kunnen zowel enkel- als dubbelbloemig zijn. Hierdoor kun je met de Akelei een speels en kleurrijk effect creëren in je tuin.

Onderhoud en verzorging

De Akelei is een relatief gemakkelijke plant om te onderhouden. Hij gedijt goed in zowel zonnige als schaduwrijke plekken en heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is, zodat overtollig water gemakkelijk kan weglopen.

De Akelei is een winterharde plant en komt jaar na jaar terug in je tuin. Je kunt de plant in het voorjaar of najaar planten, afhankelijk van het klimaat en de bodemgesteldheid in jouw tuin. Geef de plant regelmatig wat extra voeding, zodat hij gezond blijft en goed kan groeien.

Akelei planten online bestellen

Bij Tuinflora kun je gemakkelijk Akelei planten online bestellen. Wij bieden een ruim assortiment vaste planten van hoge kwaliteit. Onze planten worden direct geleverd vanuit de kwekers, wat zorgt voor een snelle levering bij jou thuis. Daarnaast profiteer je bij Tuinflora van lage prijzen en een groeigarantie.

Bestel nu jouw Akelei planten bij Tuinflora en geniet binnenkort van prachtige bloemen in jouw tuin!