Betaalbare planten voor huis en tuin

Anemoon

Anemoon is een prachtige vaste plant voor in de tuin. Bekijk ons assortiment anemonen op Tuinflora.com.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren

Anemoon

De Anemoon, ook bekend als Herfstanemoon, is een prachtige vaste plant die een kleurrijke toevoeging is aan elke tuin. Anemonen staan bekend om hun opvallende bloemen en bladeren die in verschillende vormen en kleuren voorkomen.

De botanische naam voor de Anemoon is Anemone en behoort tot de Ranunculaceae familie. Deze plant gedijt het beste in een goed doorlatende bodem en bloeit van augustus tot oktober.

Anemonen zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt in borders, rotstuinen, natuurlijke tuinen en zelfs als snijbloemen. De bloemen trekken ook vlinders en bijen aan, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke tuin.

Japanse anemonen behoren tot de mooiste en meest gewilde bloeiende planten in de nazomer. Ze bloeien royaal van augustus tot oktober met massa\'s bloemen in wit, roze of paars op lange vrijstaande takken. Wij leveren de volgende Japanse hybriden Anemone Honorine Jobert en Anemone Serenade beide geschikt voor deels schaduwrijke tuinen of borders.

Anemoon Pamina is gemakkelijk te kweken en past zich aan de meeste omstandigheden aan, vormt snel klonten. Het is zeer compact groeiend met semi-dubbele bloemen in een zeer mooie paars-roze kleur met contrasterende gele meeldraden op stugge rechtopstaande stelen. Het blad is donkergroen. Ze bloeien zeer lang en zijn ideaal om te snijden.

Tuinflora biedt een breed assortiment aan Anemonen van hoge kwaliteit. We werken rechtstreeks samen met gerenommeerde kwekers, waardoor we de laagste kosten kunnen bieden. Bestel vandaag nog uw favoriete Anemonen bij Tuinflora en geniet van snelle levering en een groeigarantie.