Betaalbare planten voor huis en tuin

Crocosmia

Crocosmia bloembollen zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Bestel ze nu online bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Crocosmia Bloembollen

Crocosmia bloembollen, ook wel bekend als vuurpijl, zijn een kleurrijke toevoeging aan elke tuin. Deze bloembollen bloeien in de zomer en brengen prachtige bloemen voort in verschillende tinten rood, oranje en geel. Ze gedijen goed in zonnige tuinen en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Prachtige Kleuren

De bloemen van Crocosmia bloembollen zijn opvallend en helder van kleur. Ze voegen een vleugje warmte en levendigheid toe aan uw tuin. De bloemen bloeien op lange stelen en trekken vlinders en bijen aan, waardoor ze ook een ecologisch verantwoorde keuze zijn.

Geschikt voor Zonnige Tuinen

Crocosmia bloembollen gedijen het beste in zonnige tuinen met goed doorlatende grond. Ze hebben graag de volle zon om goed te kunnen groeien en bloeien. Daarnaast zijn ze relatief droogtetolerant, waardoor ze ideaal zijn voor tuinen met minder watergeven.

Gemakkelijk te Onderhouden

Crocosmia bloembollen zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben niet veel verzorging nodig en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zorg ervoor dat u ze plant op een plek waar ze voldoende zonlicht krijgen en geef ze af en toe water tijdens droge perioden.

Bestel Nu

Bestel Crocosmia bloembollen nu online bij Tuinflora en geniet van de prachtige kleuren en bloemen die ze zullen toevoegen aan uw tuin. Onze bloembollen komen direct van de kwekers, wat zorgt voor een snelle levering en hoge kwaliteit. We bieden ook een groeigarantie, zodat u verzekerd bent van gezonde en bloeiende bloembollen.