Betaalbare planten voor huis en tuin

Selderie

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Selderie uit eigen tuin

Je hebt geen tuin of kas nodig om je eigen kruiden te kweken. Onze kits zijn ideaal voor het kweken van kruiden op uw vensterbank, ze kunnen rechtstreeks uit de pot in de pan worden gebracht voor maximale versheid en smaak.

Onze kruidzaden komen met gedetailleerde kweekinstructies

Kruidenzaden - een gemengde container met kruiden die buiten bij je keukendeur groeien is erg handig, maar als je niet de ruimte hebt, maak je geen zorgen, de meeste kruiden kunnen ook binnenshuis op een zonnige vensterbank worden gekweekt en kunnen direct uit de pot naar de pan voor maximale versheid en smaak.

Je kruiden zaaien

Kruiden worden meestal in ondiepe greppels geteeld. Eerst vork en egaliseer je uw grond. Verspreid een uitgerekte tuinlijn over de grond. Ga op de lijn staan ​​en verwijder de aarde met je tuinschoffel. Maak je geul een halve centimeter diep en zaai je zaden een halve centimeter uit elkaar. Giet er langzaam water overheen en trek de bodem terug. Zorg ervoor dat u niet beschadigt wat u zojuist hebt gezaaid. Vergeet niet de plek te markeren, zodat u weet waar uw kruiden liggen. Zorg ervoor dat ze nooit uitdrogen. Ze hebben water nodig om te ontkiemen.

Laat je kruiden groeien

Verspreid uw aanplant door wekelijks een paar kruidezaden te planten en u wordt elke week beloond met een verse cyclus kruidn. Bescherm de zaailingen bij zeer warm weer met netstolpjes om te voorkomen dat ze verwelken en om wat schaduw te geven. Als zaailingen dicht bij elkaar lijken te staan, moeten ze worden uitgedund.