Betaalbare planten voor huis en tuin

Gladiolen

Gladiolen zijn kleurrijke bloemen die elke tuin opfleuren. Koop hoogwaardige gladiolen bij Tuinflora.com en geniet van prachtige bloemen in uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

22 producten

Van laag naar hoog sorteren

Gladiolen

Gladiolen zijn prachtige bloeiende planten die bekend staan om hun grote, kleurrijke bloemen. Deze bloembollen zijn verkrijgbaar in verschillende variëteiten en kunnen uw tuin opfleuren met hun levendige kleuren en elegante uitstraling.

Hoge Kwaliteit en Kleur

Tuinflora.com biedt hoogwaardige gladiolen van geselecteerde kwekers. Onze gladiolen zijn zorgvuldig gekweekt en geselecteerd om ervoor te zorgen dat u de mooiste bloemen ontvangt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals rood, geel, roze, paars en wit.

Eenvoudig te Planten en Verzorgen

Gladiolen zijn gemakkelijk te planten en te verzorgen. U kunt ze planten in uw tuinbedden, bloembakken of borders. Ze gedijen goed in goed doorlatende grond op een zonnige locatie. Water geven is belangrijk tijdens de groeiperiode, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt.

Langdurige Bloei

Gladiolen bloeien meestal van de zomer tot de herfst, afhankelijk van de variëteit en de weersomstandigheden. Met hun hoge stelen en opvallende bloemen zijn ze perfect voor het creëren van boeketten en bloemstukken.

Lage Kosten en Snelle Levering

Bij Tuinflora.com streven we naar tevreden klanten en bieden we kwaliteitsproducten tegen lage prijzen. We hebben een snelle levering rechtstreeks van de kwekers, zodat u snel van uw gladiolen kunt genieten. Bovendien bieden we een groeigarantie voor al onze bloembollen.