Betaalbare planten voor huis en tuin

Perkplanten

Perkplanten voor een grote of een kleine tuin, wij hebben alle populaire eenjarige plantsoorten. Kies uit onze selectie van biologische planten en maak jouw tuin sfeervol met de mooiste bloemkleuren. Perkplanten worden ook wel eenjarige planten genoemd en zijn geliefd vanwege hun lange bloei en winterharde soorten. Of je nu gaat voor een petunia, begonia of het winterharde viooltje je ontvangt van ons altijd de gratis bloei en groei garantie.

Filteren

Geef uw tuin een seizoensgebonden make-over met een van onze perkplanten

Ons assortiment betaalbare perkplanten geeft uw tuin een instant kleurboost die maandenlang aanhoudt tot de vorst aanbreekt! Perkplanten hebben een lang bloeiseizoen en dit maakt ze perfect om te kweken in manden of containers, perken of borders of bloembakken. We hebben veel andere zomerperkplanten om uit te kiezen dan de gebruikelijke petunia's en goudsbloemen. Perkplanten zijn er in alle soorten en maten, plugplanten en potvariëteiten. Cosmos, Begonia, Lobelia, Geraniums, Sweet peas, Fuchsia, eenjarige planten zijn een essentieel onderdeel van uw tuinontwerp en perfect om gaten tussen struiken of vaste planten op te vullen. Eenjarigen vallen onder twee categorieën: winterhard en halfhard. Winterharde eenjarigen kunnen buiten worden gekweekt en genoten en zullen koelere temperaturen verdragen, hoewel de zachtere halfharde eenjarigen bescherming nodig hebben tegen ijzige nachten en niet mogen worden uitgeplant voordat alle kans op vorst voorbij is. Hun seizoen is voorbij zodra de eerste vorst in de late herfst aanbreekt.

Hoe zorg ik voor mijn perkplanten

Eenjarige perkplanten zoals petunia's, lobelia's, vlijtige liesje en viooltjes zijn niet al te moeilijk om te kweken, volg gewoon de onderstaande tips: Haal de planten uit hun containers waarin ze zijn opgekweekt uit zaad, ze zijn bijna altijd wortelkluitig in deze container. Breek de onderkant van de kluit of snij deze dwars door met een scherp mes, dit stimuleert de plant om een ​​sterk wortelgestel te ontwikkelen in je border of Basket-planter. Week de planten voor het planten. Plant ze in een combinatie van 1/3 potgrond en 2/3 tuinaarde (goed mengen). Plant ze niet dieper dan het oppervlak (bovenkant) van de kluit en druk de grond eromheen stevig aan. Geef de planten wat organische mest en goed water. Verwijder tijdens het seizoen de uitgebloeide bloemhoofdjes zodra ze vervagen en voed ze elke twee weken met een oplosbare meststof. Voor terrasplanten die worden gekweekt in grote containers zoals Spaanse Marguerites - Lobelia ricardi - Tibouchina en Abutilon Bell, behandel ze zoals hierboven, maar bereid de container voor Bodem als volgt: gebruik 1/3 grof zand - 2/3 potgrond en meng wat organische mest door de bodem. Leg een goede laag kiezelstenen op de bodem van de plantenbak, dit zal helpen om overtollig water vrij weg te laten lopen, aangezien veel kuipplanten niet gedijen door drassige grond. Bemest de plantenbakken elke twee weken met een oplosbare meststof of gebruik langzame meststoftabletten. Mesttabletten met langzame afgifte voeden uw planten ongeveer 6 maanden. Zet de grotere terrasplant in diepe schotels waarin je bijna dagelijks water kunt geven

Koop tuinplanten online bij TuinFlora

Online planten kopen is veilig en gemakkelijk bij TuinFlora. Het online tuincentrum voor vrolijk tuinplezier. Eenvoudig alle planten bestellen en snelle levering. Betalen is eenvoudig en veilig en niet goed geld terug. Groot assortiment premium voorraad vers in huis om uit te kiezen. Bij al onze planten krijg je een groei- en bloei garantie, als je niet tevreden bent, krijg je nieuwe of je geld terug. U kunt zonder zorgen bestellen. We hebben de beste kwaliteit. Ook kunt u uw planten bemesten met extra plantenvoeding. Andere populaire planten die je misschien leuk vindt, zijn bonsaibomen en bloembollen. Bekijk ook onze tuin Vaste Planten en Heesters.  Ook hebben wij een grote variatie aan Kamerplanten voor een heerlijke groene sfeer in uw interieur.