Betaalbare planten voor huis en tuin

Kniphofia - Fakkellelie

De Fakkellelie is een prachtige vaste plant die bekend staat om zijn opvallende bloemtrossen. Bestel jouw Kniphofia planten bij Tuinflora en geniet van de kleurrijke toevoeging aan jouw tuin!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wat zijn Fakkellelies?

De Fakkellelie, ook bekend als Kniphofia, is een opvallende vaste plant met lange bloemtrossen die lijken op fakkels. De plant staat bekend om zijn felgekleurde bloemen in tinten van geel, oranje en rood.

Kenmerken van de Fakkellelie

De Fakkellelie is een winterharde plant die geschikt is voor zowel borders als potten. De plant kan een hoogte bereiken van ongeveer 1 meter en bloeit vanaf de zomer tot aan het najaar. De bloemen trekken vlinders en bijen aan, waardoor ze ook een waardevolle toevoeging zijn aan elke tuin.

Fakkellelie kopen bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je verschillende soorten Fakkellelies kopen. We bieden een ruim assortiment aan Kniphofia planten in verschillende kleuren en variëteiten. Of je nu op zoek bent naar geeloranje bloemen of rode bloemtrossen, je vindt het bij ons.

Bestel nu jouw Fakkellelie planten bij Tuinflora en geniet snel van prachtige bloemen in je tuin!

Laagste prijs, snelle levering en groeigarantie

Bij Tuinflora profiteer je van de laagste prijs, snelle levering direct van de kwekers en een groeigarantie. We zorgen ervoor dat je de beste kwaliteit planten ontvangt, zodat je tuin volop kan bloeien.

Let op: de groeigarantie heeft geen specifieke garantieperiode. Neem bij eventuele problemen contact op met onze klantenservice.