Betaalbare planten voor huis en tuin

Overig fruit

Op zoek naar bijzonder fruit voor uw tuin? Bekijk ons assortiment Overig Fruit bij Tuinflora. Ontdek een grote variëteit aan exotisch fruit, zoals dragonfruit, lychee en granaatappel.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren

Overig Fruit

Overig fruit, ook wel bekend als exotisch fruit, is een categorie fruitplanten die wordt gekenmerkt door de unieke en ongewone vruchten die zij voortbrengen. Deze fruitsoorten komen vaak voor in tropische en subtropische gebieden en voegen een exotisch element toe aan uw tuin of terras. Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment aan overig fruit, zodat u kunt genieten van deze bijzondere vruchten in uw eigen tuin.

Soorten Overig Fruit

In ons assortiment overig fruit vindt u diverse fruitplanten met verschillende soorten vruchten. Een populaire vrucht in deze categorie is dragonfruit, ook wel pitaya genoemd. Dragonfruit heeft een opvallende felroze kleur en een zoete smaak. Een andere bekende fruitsoort is lychee, een kleine vrucht met een frisse en sappige smaak. Daarnaast bieden we ook granaatappelplanten aan, die prachtige rode vruchten produceren vol met sappige zaden.

Gemakkelijk te kweken

Overig fruit is over het algemeen gemakkelijk te kweken en vereist weinig onderhoud. Deze fruitplanten gedijen goed in goed doorlatende grond en hebben meestal regelmatig water nodig. De meeste soorten overig fruit groeien goed in containers en kunnen zelfs in koudere klimaten worden gekweekt, mits de planten tijdens de winterperiode naar binnen worden verplaatst.

Lage Kosten en Snelle Levering

Bij Tuinflora streven we naar betaalbare prijzen en snelle leveringen. Ons overig fruit assortiment is scherp geprijsd, zodat u kunt genieten van deze speciale vruchten zonder dat het u veel kost. Daarnaast bieden we een groeigarantie op al onze fruitplanten. Dit betekent dat als uw plant niet aanslaat, wij u een nieuwe plant sturen. Let op: de precieze voorwaarden van de groeigarantie kunnen per plant verschillen.